Indhent tilbud fra flyttefirmaer i Birkerød


  • Spar op til 60% på din flytning
  • Udvalgte flyttefirmaer i Birkerød
  • Gratis og uforpligtende

Flyttefirma i Birkerød

Holte Flytte- & Vognmandsforretning ApS

Flyttefirma
Klintehøj Vænge 9 - 11, 3460 Birkerød
45420040
CVR 87702111

1. Flytteopgave fra Birkerød

Opgave

Transport af 2 senge, klædeskab, bogreol, sofa og 2 borde i Birkerød

Forløb

Okebel ivs vandt opgaven "Transport af 2 senge, klædeskab, bogreol, sofa og 2 borde i Birkerød" onsdag den. 26 juni 2019. De var oppe imod 5 andre flyttefirmaer. Kunden modtog det første tilbud efter kun 10 minutter fra flyttilbud. Tilbuddene var i gennemsnit på 2.600 kr og besparelsen udgjorde omkring 2.700 kr.

Udført

26 juni 2019

Gennemsnitlig bud

2.600 kr

Besparelse

2.700 kr. 42,6%

Gå til opgaven →

2. Flytteopgave fra Birkerød

Opgave

Flytning af par genstande i Birkerød

Forløb

Onsdag den. 27 marts 2019 blev Rc Flyt&Transport hyret, i konkurrence med 2 andre flyttefirmaer, til at udføre "Flytning af par genstande i Birkerød". Det første tilbud kom allerede efter 8 minutter. Der gik kun 49 minutter fra opgaven blev oprettet til at kunden fandt det rette flyttefirma. Gennemsnitsprisen var på 1.183 kr.

Udført

02 april 2019

Gennemsnitlig bud

1.183 kr

Besparelse

100 kr. 93,3%

Gå til opgaven →

3. Flytteopgave fra Birkerød

Opgave

Fragt af jernramme i Birkerød

Forløb

Fredag den. 15 februar 2019 blev Rc Flyt&Transport hyret, i konkurrence med 3 andre flyttefirmaer, til at udføre "Fragt af jernramme i Birkerød". Det første tilbud kom allerede efter 4 minutter. Der gik kun 2 timer 47 min fra opgaven blev oprettet til at kunden fandt det rette flyttefirma. Gennemsnitsprisen var på 1.500 kr og kunden sparede mindst 200 kr.

Udført

18 februar 2019

Gennemsnitlig bud

1.500 kr

Besparelse

200 kr. 87,5%

Gå til opgaven →


En bedste flytning Birkerød Udgift til flytningen Birkerød Super professionel flytning Birkerød


Kun et flyttefirma fundet i Birkerød. Hvis du ikke fandt det rigtige flyttefirma i Birkerød, prøv eventuelt at finde et flyttefirma i nærheden. Indhent tilbud fra et flyttefirma i København eller Hvidovre.

Flyttefirmaer i Birkerød, spar 60% - Indhent tilbud på flytning

Få 5 flyttetilbud ✅ Professionelle flyttefirmaer i Birkerød ✅ Gratis og uforpligtende tilbud ✅ Tager kun 2 minutter ✅ Spar tid og penge.

HOLTE FLYTTE OG VOGNMANDSFORRETNING ApS profil

1. nov 1977 HOLTE FLYTTE OG VOGNMANDSFORRETNING ApS er desvære ikke en del af Servicebyen. Få tilbud fra andre flyttefirmaer i Birkerød. Nemt 

Flyttefirma Birkerød – få hjælp til din flytning i Birkerød billigt! - Døgnflyt

Står du og har brug for et flyttefirma i Birkerød? Vi har stor erfaring i at udføre flytning i Birkerød og kan hjælpe dig billigt. Klik her og læs mere!

Flyttefirma i Birkerød - Holte Flytte- og Vognmandsforretning ApS

Virksomhedsbeskrivelse. Holte Flytteforretning er din garanti for en god flytning, samt opbevaring. Vi lever af tilfredse kunder, der spreder budskabet om os fra 

flyttefirma birkerød | firmaer | degulesider.dk | side 1

Flyttefirma Birkerød - containere, møbelopbevaring, opmagasinering, flytteforretning, affald, affaldscontainere, entreprenørmateriel, flytninger, flytteforretninger, 

Flyttefirma til Holte, Farum, Birkerød, Allerød, Virum og omegn

Klik her og få et uforpligtende tilbud på flyttefirma til Farum, Allerød, Holte, Birkerød, Virum og omegn. Flyttefirma JONAS A/S er det rette valg!

Flyttefirma Birkerød – Det billigste flyttefirma i Birkerød - Flyttefirma

Flyttefirma Birkerød – Alle former flytninger udføres! Ingen flytning er for stor eller lille! Spar op til 70 % Få et godt tilbud - Ring: 70 223 123.

Flytning i Holte, Birkerød og Virum - Privatflytning og erhvervsflytning

Professionelt flyttefirma i Holte, Virum og Birkerød. Flytning er ofte en omfattende og uoverskuelig proces. Hos Holte Flytte- og Vognmandsforretning ApS tilbyder 

Flyttefirma / flytteforretning i Holte, Birkerød og Virum - Din foretrukne

Professionel flytteservice med dig i centrum. Søger du et kompetent og troværdigt flyttefirma? Eller mangler du en professionel vognmandsforretning til dit næste 

Brug for flytning eller flyttefirma Birkerød - Flyttefirma Sjælland

Glade klaver flyttemænd Hos Flyttefirma Sjælland har vi efterhånden mange års erfaring med flytning i Birkerød og går ofte under navnet Flyttefirma Birkerød.