Indhent tilbud fra flyttefirmaer i Brøndby


  • Spar op til 60% på din flytning
  • Udvalgte flyttefirmaer i Brøndby
  • Gratis og uforpligtende

Flyttefirma i Brøndby

Kühne & Nagel A/S

Flyttefirma
Vallensbækvej 16, 2605 Brøndby
36993699
CVR 39604418

Inter Express Transport

Flyttefirma
Vallensbækvej 6, 2605 Brøndby
44850777
CVR 10462703

Bifald Montage & Flytteservice

Flyttefirma
Banemarksvej 54, 2605 Brøndby
51237000
CVR 28631170
flyttefirmaer i Brøndby

1. Flytteopgave fra Brøndby

Opgave

Flytning af sofa fra Rødovre til Brøndby

Forløb

Mandag den. 09 april 2018 blev Alliance Service Group ApS hyret til at lave "Flytning af sofa fra Rødovre til Brøndby". De var oppe imod 4 andre flyttefirmaer. flyttilbud gav det først bud efter kun 18 minutter. Der gik kun 13 timer fra opgaven blev oprettet til at kunden fandt det rette flyttefirma. Tilbuddene var i gennemsnit på 840 kr og kunden sparede omkring 400 kr.

Udført

14 april 2018

Gennemsnitlig bud

840 kr

Besparelse

400 kr. 66,7%

Gå til opgaven →

2. Flytteopgave fra Brøndby

Opgave

Fragt af sofa fra Hellerup til Brøndby

Forløb

I konkurrence med 6 andre flyttefirmaer vandt Guldkystens transport opgaven: "Fragt af sofa fra Hellerup til Brøndby". Flyttefirma24 gav det først bud efter kun 3 minutter. Det gennemsnitlige bud var på 991 kr og besparelsen udgjorde omkring 905 kr.

Udført

05 april 2018

Gennemsnitlig bud

991 kr

Besparelse

905 kr. 39,7%

Gå til opgaven →

3. Flytteopgave fra Brøndby

Opgave

Flytning fra 3-vær. lejlighed til hus fra København K til Brøndby

Forløb

Flyttemanden k-bach blev ansat til at udføre "Flytning fra 3-vær. lejlighed til hus fra København K til Brøndby" fredag den. 01 december 2017. De var oppe imod 4 andre flyttefirmaer. Det første tilbud kom allerede efter 5 minutter. Det gennemsnitlige bud var på 3.449 kr og besparelsen blev ca. 4.999 kr.

Udført

01 december 2017

Gennemsnitlig bud

3.449 kr

Besparelse

4.999 kr. 15,2%

Gå til opgaven →


Supergod flytte-oplevelse Brøndby Positiv flytteoplevelse Brøndby God flytning Brøndby


I alt 3 flyttefirmaer fundet i Brøndby. Hvis du ikke fandt det rigtige flyttefirma i Brøndby, prøv eventuelt at finde et flyttefirma i nærheden. Indhent tilbud fra et flyttefirma i København eller Hvidovre.

INTER EXPRESS TRANSPORT A/S profil - ServiceByen

hos Forbrugerstyrelsen. Du kan også finde andre flyttefirmaer i Brøndby området Brug ServiceByen til at få kunder til dit flyttefirma. Det første kundeemne er 

privatflytning - vandløse flytteforretning aps. erfaren flyttefirma

med over 20 års erfaring. Hop til indholdet. Vanløse flytteforretning, Flyttefirma & Lagerhotel Flyttefirma Glostrup · Flyttefirma Brøndby · Flyttefirma Skovlunde.

Gundermanns Flytteforretning: Flyttefirma hjælp til flytning i

Flyttefirma i København og Sjælland års brancheerfaring som flyttefirma i København, og vi garanterer høj kvalitet i alt vores arbejde Flyttefirma Brøndby .

flyttefirma brøndby - krak.dk

Flyttefirma - flyttefirmaer, flytning, møbeltransport, møbelopbevaring, vognmandsforretninger, erhvervsflytning, opmagasinering - firmaer, adresser, telefonnumre.

flyttefirma brøndby | nem flytning | h.c. andersens flyttefirma a/s

Flyttefirma Brøndby leverer fleksible og effektive løsninger til din flytning. Husk at flytte er at leve og en start på noget nyt og spændende.

Flyttefirma Brøndby - Spar op til 75% på flytningen med 4 tilbud

19. maj 2017 Flyttefirma Brøndby – Skal du snart flytte, og leder du efter en billig løsning når du skal flytte fra Brøndby. Men du er ikke sikker på hvad er 

flyttefirma i brøndby - vika-flyt

Langt de fleste danskere har hørt om Brøndby, formentlig mere end én gang. Brøndby kommune er en Københavnsk forstadskommune og ligger vest for 

Bf-flyt.dk - Opbevaring København, Opmagasinering København

Bf-flyt.dk - Danmarks billigste flyttefirma og opbevaring Brøndby Flytteforretning har gennem mange år udført flytning for private og erhverv, både lokalt og 

Flyttefirma - Flytteservice og Flytning i København på Sjælland

Bifald Montage og Flytteservice´s målsætningen er at fremstå som en kvalitetsbevidst flytteforretning. Vi tager os både af privatflytning, erhvervsflytning og 

Flyttefirma til Brøndby, Vallensbæk, Skovlunde, Ishøj Albertslund

Brug os som flyttefirma på Vestegnen, når du skal flytte til Skovlunde, Vallensbæk , Ishøj, Brøndby, Albertslund mv. - vi er dit professionelle flyttefirma!