Indhent tilbud fra flyttefirmaer i Dragør


  • Spar op til 60% på din flytning
  • Udvalgte flyttefirmaer i Dragør
  • Gratis og uforpligtende

Flyttefirma i Dragør

Mm Flyt ApS

Flyttefirma
Grænsevænget 10, 2791 Dragør
70201389
CVR 31940680

Michael Holm Transport & Flytning A/S

Flyttefirma
Strandbakken 21, 2791 Dragør
20646015
CVR 33061706
flyttefirmaer i Dragør

1. Flytteopgave fra Dragør

Opgave

Flytning fra 4-vær. lejlighed til hus fra København S til Dragør

Forløb

I konkurrence med 6 andre flyttefirmaer vandt Nem Trans opgaven: "Flytning fra 4-vær. lejlighed til hus fra København S til Dragør". Kunden modtog det første tilbud efter kun 5 minutter fra Nem Trans. Tilbuddene var i gennemsnit på 9.245 kr og besparelsen blev ca. 6.100 kr.

Udført

28 april 2018

Gennemsnitlig bud

9.245 kr

Besparelse

6.100 kr. 56,4%

Gå til opgaven →

2. Flytteopgave fra Dragør

Opgave

Flytning af pianette fra København NV til Dragør

Forløb

Opgaven blev udført af Basserne tirsdag den. 03 april 2018. Der var et andet flyttefirma om buddet. Kunden modtog det første tilbud efter kun 1 minut fra Rc Flyt&Transport. Efter opgave oprettelsen gik der kun 18 minutter før kunden fandt et flyttefirma.

Udført

03 april 2018

Gå til opgaven →

3. Flytteopgave fra Dragør

Opgave

Flytning fra 2-vær. lejlighed til hus i Dragør

Forløb

Fredag den. 24 november 2017 blev Dansk Flytte Kompagni hyret til at lave "Flytning fra 2-vær. lejlighed til hus i Dragør". De var oppe imod 4 andre flyttefirmaer. Det første tilbud kom allerede efter 16 minutter. Tilbuddene var i gennemsnit på 3.098 kr.

Udført

28 november 2017

Gennemsnitlig bud

3.098 kr

Gå til opgaven →


Alt skal flyttes Dragør Effektiv flytning Dragør Fornøjelse at flytte Dragør


I alt 2 flyttefirmaer fundet i Dragør. Hvis du ikke fandt det rigtige flyttefirma i Dragør, prøv eventuelt at finde et flyttefirma i nærheden. Indhent tilbud fra et flyttefirma i København eller Hvidovre.

Flyttefirma Kastrup – Amager – Dragør

Er du på udkig efter et professionelt flyttefirma i Kastrup? FagFlyt har mange års erfaring med planlægningen og udførelsen af alle typer flytninger →

Flyttefirmaer i Dragør, spar 60% - Indhent tilbud på flytning

Få 5 flyttetilbud ✅ Professionelle flyttefirmaer i Dragør ✅ Gratis og uforpligtende tilbud ✅ Tager kun 2 minutter ✅ Spar tid og penge.

mm flyt aps, dragør | firma | degulesider.dk

Kontaktinformation på Mm Flyt ApS Dragør, telefonnummer, adresse, se information for firmaer flyttefirma amager. gav 21 firmaerKort. Søgeresultaterne  

Bestil flyttefirma til Dragør og Kastrup på Amager - Flyttefirma JONAS

JONAS A/S er et erfarent flyttefirma til Dragør eller Kastrup på Amager. Vi er det foretrukne valg, når du skal have flyttet dine ting til eller fra Amager. Står du og 

express-flyt.dk – flyttefirma

Om Pelican Pelican Self Storage er et ledende nordisk brand inden for opbevaring til private og erhverv. Vi har centre i Danmark, Sverige og Finland, som er 

Michael Holm Transport & Flytning A/S, Dragør - Krak.dk

Kontaktinformation på Michael Holm Transport & Flytning A/S Dragør, telefonnummer, adresse, se information for firmaer Flyttefirmaer: 2791 Dragør.

Flyttefirma Dragør - Spar op til 75% på flytningen med 4 tilbud

19. maj 2017 Flyttefirma Dragør – Skal du snart flytte, og søger du efter en god løsning på din flyting i eller fra Dragør. Men er i tvivl om hvad er smartest?

Flyttefirma i DragørFlyttefirma i Kastrup - Thor Logistics

Flyttefirma i Dragør? Lad Thor Logistic hjælpe dig med din flytning – Vi kan hjælpe med alt fra planlægning og transport til indbæring og udpakning →

Flyttefirma Dragør – Det billigste flyttefirma i Dragør - Flyttefirma

Flyttefirma Dragør – Flytning er en tillidssag! Vi passer godt på dine ting. Lad et professionelt flyttefirma klare din flytning! Ring: 70 223 123.