Indhent tilbud fra flyttefirmaer i Dragør


  • Spar op til 60% på din flytning
  • Udvalgte flyttefirmaer i Dragør
  • Gratis og uforpligtende

Flyttefirma i Dragør

Mm Flyt ApS

Flyttefirma
Grænsevænget 10, 2791 Dragør
70201389
CVR 31940680

Michael Holm Transport & Flytning A/S

Flyttefirma
Strandbakken 21, 2791 Dragør
20646015
CVR 33061706

1. Flytteopgave fra Dragør

Opgave

Flytning fra 2-vær. hus til lejlighed i Dragør

Forløb

Mandag den. 13 januar 2020 blev Flytte-Fætteren hyret til at lave "Flytning fra 2-vær. hus til lejlighed i Dragør". Flytte-Fætteren gav det først bud efter kun 5 minutter. Der gik kun 7 minutter fra opgaven blev oprettet til at kunden fandt det rette flyttefirma.

Udført

31 januar 2020

Gå til opgaven →

2. Flytteopgave fra Dragør

Opgave

Flytning af klædeskab fra Charlottenlund til Dragør

Forløb

Fredag den. 30 august 2019 blev Flytte-Fætteren hyret, i konkurrence med et andet flyttefirma, til at udføre "Flytning af klædeskab fra Charlottenlund til Dragør". Det første tilbud kom allerede efter 8 minutter. Kunden var hurtig overbevist, og fandt efter blot 30 minutter det rigtige flyttefirma.

Udført

02 september 2019

Gå til opgaven →

3. Flytteopgave fra Dragør

Opgave

Flytning fra 4-vær. lejlighed til hus fra København N til Dragør

Forløb

Lørdag den. 10 august 2019 blev AtheneFlyt hyret, i konkurrence med 10 andre flyttefirmaer, til at udføre "Flytning fra 4-vær. lejlighed til hus fra København N til Dragør". Nasr1903 gav det først bud efter kun 4 minutter. Gennemsnitsprisen var på 8.631 kr.

Udført

26 august 2019

Gennemsnitlig bud

8.631 kr

Gå til opgaven →


Flyttedagen Dragør Tilflytning Dragør Stor flyttevogn Dragør


I alt 2 flyttefirmaer fundet i Dragør. Hvis du ikke fandt det rigtige flyttefirma i Dragør, prøv eventuelt at finde et flyttefirma i nærheden. Indhent tilbud fra et flyttefirma i København eller Hvidovre.

Flyttefirma Kastrup – Amager – Dragør

Er du på udkig efter et professionelt flyttefirma i Kastrup? FagFlyt har mange års erfaring med planlægningen og udførelsen af alle typer flytninger →

Flyttefirmaer i Dragør, spar 60% - Indhent tilbud på flytning

Få 5 flyttetilbud ✅ Professionelle flyttefirmaer i Dragør ✅ Gratis og uforpligtende tilbud ✅ Tager kun 2 minutter ✅ Spar tid og penge.

mm flyt aps, dragør | firma | degulesider.dk

Kontaktinformation på Mm Flyt ApS Dragør, telefonnummer, adresse, se information for firmaer flyttefirma amager. gav 21 firmaerKort. Søgeresultaterne  

Bestil flyttefirma til Dragør og Kastrup på Amager - Flyttefirma JONAS

JONAS A/S er et erfarent flyttefirma til Dragør eller Kastrup på Amager. Vi er det foretrukne valg, når du skal have flyttet dine ting til eller fra Amager. Står du og 

express-flyt.dk – flyttefirma

Om Pelican Pelican Self Storage er et ledende nordisk brand inden for opbevaring til private og erhverv. Vi har centre i Danmark, Sverige og Finland, som er 

Michael Holm Transport & Flytning A/S, Dragør - Krak.dk

Kontaktinformation på Michael Holm Transport & Flytning A/S Dragør, telefonnummer, adresse, se information for firmaer Flyttefirmaer: 2791 Dragør.

Flyttefirma Dragør - Spar op til 75% på flytningen med 4 tilbud

19. maj 2017 Flyttefirma Dragør – Skal du snart flytte, og søger du efter en god løsning på din flyting i eller fra Dragør. Men er i tvivl om hvad er smartest?

Flyttefirma i DragørFlyttefirma i Kastrup - Thor Logistics

Flyttefirma i Dragør? Lad Thor Logistic hjælpe dig med din flytning – Vi kan hjælpe med alt fra planlægning og transport til indbæring og udpakning →

Flyttefirma Dragør – Det billigste flyttefirma i Dragør - Flyttefirma

Flyttefirma Dragør – Flytning er en tillidssag! Vi passer godt på dine ting. Lad et professionelt flyttefirma klare din flytning! Ring: 70 223 123.