Indhent tilbud fra flyttefirmaer i Gentofte


  • Spar op til 60% på din flytning
  • Udvalgte flyttefirmaer i Gentofte
  • Gratis og uforpligtende

Flyttefirma i Gentofte

Porsborg Flytteforretning cvr. lille-smiley.

Flyttefirma
Kildegårds Plads 1, 1. th., 2820 Gentofte
20832083
CVR 19853004

Morten Arp Transport ApS

Flyttefirma
Nybrovej 89, 2820 Gentofte
26281212
CVR 29775435

1. Flytteopgave fra Gentofte

Opgave

Fragt af flygel fra Charlottenlund til Gentofte

Forløb

E.K.D blev ansat til at udføre "Fragt af flygel fra Charlottenlund til Gentofte" torsdag den. 21 december 2023. De var oppe imod 5 andre flyttefirmaer. Det første tilbud kom allerede efter 33 minutter. Der gik kun 24 timer 10 min fra opgaven blev oprettet til at kunden fandt det rette flyttefirma. Det gennemsnitlige bud var på 3.298 kr og besparelsen udgjorde omkring 1.999 kr.

Udført

21 december 2023

Gennemsnitlig bud

3.298 kr

Besparelse

1.999 kr. 50,0%

Gå til opgaven →

2. Flytteopgave fra Gentofte

Opgave

Flytning af ting og sager fra Søborg til Gentofte

Forløb

Pling Service blev hyret af kunden til at lave "Flytning af ting og sager fra Søborg til Gentofte" mandag den. 04 september 2023. Det første tilbud kom allerede efter 5 minutter. Kunden var hurtig overbevist, og fandt efter blot 12 minutter det rigtige flyttefirma.

Udført

04 september 2023

Gå til opgaven →

3. Flytteopgave fra Gentofte

Opgave

Flytning af bord og sofabord fra Helsinge til Gentofte

Forløb

I konkurrence med 2 andre flyttefirmaer vandt E.K.D opgaven: "Flytning af bord og sofabord fra Helsinge til Gentofte". Kunden modtog det første tilbud efter kun 28 minutter fra E.K.D. Kunden var hurtig overbevist, og fandt efter blot 14 timer 45 min det rigtige flyttefirma. Gennemsnitsprisen var på 1.750 kr og kunden sparede mindst 2.000 kr.

Udført

19 april 2023

Gennemsnitlig bud

1.750 kr

Besparelse

2.000 kr. 33,3%

Gå til opgaven →


Super flytteoplevelse Gentofte Veloverstået flytning Gentofte Udgift til flytningen Gentofte


I alt 2 flyttefirmaer fundet i Gentofte. Hvis du ikke fandt det rigtige flyttefirma i Gentofte, prøv eventuelt at finde et flyttefirma i nærheden. Indhent tilbud fra et flyttefirma i København eller Hvidovre.

Brug for flytning eller flyttefirma Gentofte - Flyttefirma Sjælland

Vi er så godt som et lokalt flyttefirma Gentofte, uden helt at være det alligevel, vores erfaring med flytning i Whiskybæltet er betragtelig, derfor har vi også ofte 

Flytning Gentofte - Lokalt flyttefirma i Gentofte - Billig-Flyt.dk

Flyttefirma Gentofte. Skal du have klaret din flytning i Gentofte? - Ja, så er vi dem der er parate! Billig Flyt har mange års erfaring med både privat og erhverv 

Flyttefirma til Gentofte, Charlottenlund, Vangede og omegn

Vælger du JONAS A/S som dit flyttefirma til Charlottenlund, Gentofte, Vangede eller omegn, vælger du kvalitet og service, samt fornemmelsen af at være i 

Packman A/S - Transport og flyttefirma - Din flyttemand i København

Logo packman A/S Flytteforretning i Rødovre, københavn og gentofte · Dansk Sprog English Language. Menu. Velkommen · Firmaprofil · Forsendelser · Pakning.

Flyttefirma Gentofte – Det billigste flyttefirma i Gentofte - Flyttefirma

Flyttefirma Gentofte – Lad erfarende flyttefolk tage sig af din flytning! Vi ved hvad det kræver at flytte professionelt Tlf: 70 223 123.

Flyttefirma København, Roskilde, Lyngby, Gentofte | Flyttemand

Hos Handy A/S gør vi din flytning til vores vigtigste opgave. Vi arbejder som flyttefirma på hele Sjælland. Få et uforpligtende tilbud på flytning idag.

Porsborg Flytteforretning | Mange års erfaring inden for flytte-branchen

2083 2083. Eller skriv en besked: Email: [email protected]. v/ Per Porsborg Kildegårds Plads 1, 1. Th. 2820 Gentofte Danmark Tlf: +45 20 83 20 83 porsborg @c.dk

flyttefirma nær gentofte & kongens lyngby

Flytning er en personlig ting, som kræver tillid. Kontakt Fredensborg Vognmandsforretning, flyttefirma nær Gentofte og Lyngby. Vi er til at stole på.

Flyttefirma i Gentofte – Charlottenlund - Thor Logistics

Brug for en hjælpende hånd til din flytning? Thor Logistics er din foretrukne partner. Vi er et professionelt flyttefirma i Gentofte. Se mere her.