Indhent tilbud fra flyttefirmaer i Gentofte


  • Spar op til 60% på din flytning
  • Udvalgte flyttefirmaer i Gentofte
  • Gratis og uforpligtende

Flyttefirma i Gentofte

Porsborg Flytteforretning cvr. lille-smiley.

Flyttefirma
Kildegårds Plads 1, 1. th., 2820 Gentofte
20832083
CVR 19853004

Morten Arp Transport ApS

Flyttefirma
Nybrovej 89, 2820 Gentofte
26281212
CVR 29775435

1. Flytteopgave fra Gentofte

Opgave

Transport af par ejendele fra Charlottenlund til Gentofte

Forløb

Mandag den. 24 august 2020 blev Getitallservice hyret, i konkurrence med et andet flyttefirma, til at udføre "Transport af par ejendele fra Charlottenlund til Gentofte". Getitallservice gav det først bud efter kun 5 minutter. Kunden var hurtig overbevist, og fandt efter blot 1 time det rigtige flyttefirma. Det gennemsnitlige bud var på 1.442 kr og kundens besparelse blev omkring 115 kr.

Udført

25 august 2020

Gennemsnitlig bud

1.442 kr

Besparelse

115 kr. 92,3%

Gå til opgaven →

2. Flytteopgave fra Gentofte

Opgave

Flytning af seng fra Frederiksberg til Gentofte

Forløb

DTS blev valgt til at løse "Flytning af seng fra Frederiksberg til Gentofte" mandag den. 27 juli 2020. Der var 4 andre flyttefirmaer om buddet. DTS gav det først bud efter kun 3 timer 11 min. Kunden var hurtig overbevist, og fandt efter blot 7 timer 41 min det rigtige flyttefirma. Det gennemsnitlige bud var på 820 kr og besparelsen blev ca. 300 kr.

Udført

27 juli 2020

Gennemsnitlig bud

820 kr

Besparelse

300 kr. 68,4%

Gå til opgaven →

3. Flytteopgave fra Gentofte

Opgave

Fragt af klaver i Gentofte

Forløb

Getitallservice blev hyret af kunden til at lave "Fragt af klaver i Gentofte" torsdag den. 30 juli 2020. Det første tilbud kom allerede efter 14 minutter. Det tog kunden kun 29 minutter at finde det rigtige flyttefirma.

Udført

30 juli 2020

Gå til opgaven →


Håber du er flyttet godt ind Gentofte En stor flytning Gentofte


I alt 2 flyttefirmaer fundet i Gentofte. Hvis du ikke fandt det rigtige flyttefirma i Gentofte, prøv eventuelt at finde et flyttefirma i nærheden. Indhent tilbud fra et flyttefirma i København eller Hvidovre.

Flyttefirma i Gentofte – Charlottenlund - Thor Logistics

Brug for en hjælpende hånd til din flytning? Thor Logistics er din foretrukne partner. Vi er et professionelt flyttefirma i Gentofte. Se mere her.

flyttefirma nær gentofte & kongens lyngby

Flytning er en personlig ting, som kræver tillid. Kontakt Fredensborg Vognmandsforretning, flyttefirma nær Gentofte og Lyngby. Vi er til at stole på.

Porsborg Flytteforretning | Mange års erfaring inden for flytte-branchen

2083 2083. Eller skriv en besked: Email: [email protected] v/ Per Porsborg Kildegårds Plads 1, 1. Th. 2820 Gentofte Danmark Tlf: +45 20 83 20 83 porsborg @c.dk

Flyttefirma København, Roskilde, Lyngby, Gentofte | Flyttemand

Hos Handy A/S gør vi din flytning til vores vigtigste opgave. Vi arbejder som flyttefirma på hele Sjælland. Få et uforpligtende tilbud på flytning idag.

Flyttefirma Gentofte – Det billigste flyttefirma i Gentofte - Flyttefirma

Flyttefirma Gentofte – Lad erfarende flyttefolk tage sig af din flytning! Vi ved hvad det kræver at flytte professionelt Tlf: 70 223 123.

Packman A/S - Transport og flyttefirma - Din flyttemand i København

Logo packman A/S Flytteforretning i Rødovre, københavn og gentofte · Dansk Sprog English Language. Menu. Velkommen · Firmaprofil · Forsendelser · Pakning.

Flyttefirma til Gentofte, Charlottenlund, Vangede og omegn

Vælger du JONAS A/S som dit flyttefirma til Charlottenlund, Gentofte, Vangede eller omegn, vælger du kvalitet og service, samt fornemmelsen af at være i 

Flytning Gentofte - Lokalt flyttefirma i Gentofte - Billig-Flyt.dk

Flyttefirma Gentofte. Skal du have klaret din flytning i Gentofte? - Ja, så er vi dem der er parate! Billig Flyt har mange års erfaring med både privat og erhverv 

Brug for flytning eller flyttefirma Gentofte - Flyttefirma Sjælland

Vi er så godt som et lokalt flyttefirma Gentofte, uden helt at være det alligevel, vores erfaring med flytning i Whiskybæltet er betragtelig, derfor har vi også ofte