Indhent tilbud fra flyttefirmaer i Jægerspris


  • Spar op til 60% på din flytning
  • Udvalgte flyttefirmaer i Jægerspris
  • Gratis og uforpligtende

Flyttefirma i Jægerspris

Jægerspris Flytteforretning cvr. lille-smiley. vognmandstilladelse.

Flyttefirma
Strandvej 79, 3630 Jægerspris
47531040
CVR 24986527

1. Flytteopgave fra Jægerspris

Opgave

Klaver transport fra Græsted til Jægerspris

Forløb

Flyttemanden k-bach vandt opgaven "Klaver transport fra Græsted til Jægerspris" fredag den. 08 februar 2019. De var oppe imod 2 andre flyttefirmaer. Det første tilbud kom allerede efter 1 time 33 min. Der gik kun 22 timer 20 min fra opgaven blev oprettet til at kunden fandt det rette flyttefirma. Det gennemsnitlige bud var på 2.733 kr og kundens besparelse blev omkring 1.299 kr.

Udført

08 februar 2019

Gennemsnitlig bud

2.733 kr

Besparelse

1.299 kr. 62,9%

Gå til opgaven →

2. Flytteopgave fra Jægerspris

Opgave

Fragt af vaskemaskine, komfur, køleskab, 2 senge og bord fra Rødovre til Jægerspris

Forløb

Alliance Service Group ApS blev hyret af kunden, i konkurrence med 2 andre flyttefirmaer, til at lave "Fragt af vaskemaskine, komfur, køleskab, 2 senge og bord fra Rødovre til Jægerspris" mandag den. 30 juli 2018. Det første tilbud kom allerede efter 26 minutter. Kunden var hurtig overbevist, og fandt efter blot 6 timer 30 min det rigtige flyttefirma. Gennemsnitsprisen var på 2.522 kr.

Udført

30 juli 2018

Gennemsnitlig bud

2.522 kr

Gå til opgaven →

3. Flytteopgave fra Jægerspris

Opgave

Flytning af 4-vær. hus fra Tilst til Jægerspris

Forløb

Onsdag den. 16 maj 2018 blev Himmerlands Flytteforretning hyret til at lave "Flytning af 4-vær. hus fra Tilst til Jægerspris". De var oppe imod 4 andre flyttefirmaer. Det første tilbud kom allerede efter 3 timer 25 min. Der gik kun 5 timer 36 min fra opgaven blev oprettet til at kunden fandt det rette flyttefirma. Det gennemsnitlige bud var på 12.500 kr og besparelsen blev ca. 3.000 kr.

Udført

25 juni 2018

Gennemsnitlig bud

12.500 kr

Besparelse

3.000 kr. 78,6%

Gå til opgaven →


Økonomiflytning Jægerspris Flytteprocessen Jægerspris Transport af dine ejendele Jægerspris


Kun et flyttefirma fundet i Jægerspris. Hvis du ikke fandt det rigtige flyttefirma i Jægerspris, prøv eventuelt at finde et flyttefirma i nærheden. Indhent tilbud fra et flyttefirma i København eller Hvidovre.

Anmeldelser af Flyttefirma Sjælland | Læs kundernes anmeldelser af

811 folk har allerede anmeldt Flyttefirma Sjælland. Del din mening i dag, flyttefirmaet.dk | Læs 621-640 anmeldelser af 811 Jægerspris, DK, 2 anmeldelser.

flyttefirma jægerspris – flyttetid

24. aug 2017 Flyttefirma Jægerspris. Er du en af de heldige, der er blevet optaget på universitetet i København, og har fået kollegieværelse inde i Indre By?

Jflyt.dk: Privatflytning eller firmaflytning? Få hjælp til flytning her!

Jægerspris Flytteforretning Vi er et flyttefirma, der tilbyder dig 35 års erfaring indenfor både national flytning og Vi er et kvalitetsbevidst, professinelt flyttefirma med stor respekt for vores kunder og de behov, som den enkelte måtte have.

Flyttefirma Frederikssund - lokalt flyttefirma - gratis tilbud

Et flyttefirma pakker dine ting ned i flyttekasser og gør det nemt for dig. Slip for al besværet og lav en aftale med dit lokale flyttefirma i Frederikssund. Få et tilbud 

flyttefirmaer jægerspris - krak.dk

Flyttefirmaer - flyttefirmaer, flytning, møbelopbevaring, møbeltransport, opmagasinering, erhvervsflytning, vognmandsforretninger - firmaer, adresser, 

Jægerspris Flytteforretning, Jægerspris - Krak.dk

Kontaktinformation på Jægerspris Flytteforretning Jægerspris, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Flyttefirma Jægerspris - Få flere tilbud på din flytning fra Jægerspris

19. maj 2017 Flyttefirma Jægerspris – Er du klar til at flytte fra Jægerspris, og er du forvirret over, hvilken virksomhed som er bedst at henvende dig til?

Jægerspris Flytteforretning profil - side 1 - ServiceByen

Få tilbud fra Jægerspris Flytteforretning og andre lokale flyttefirmaer. Gratis og uforpligtende. Gør som 108.636 andre danskere. Nemt, hurtigt og gratis; Vores 

flyttefirma jægerspris | firmaer | degulesider.dk | side 1

Flyttefirma Jægerspris - bannercontainere, container, containerdepoter, containere, containerleje, containeropbevaring, containerudlejning, containerudlån,