Indhent tilbud fra flyttefirmaer i Dianalund


  • Spar op til 60% på din flytning
  • Udvalgte flyttefirmaer i Dianalund
  • Gratis og uforpligtende

Flyttefirma i Dianalund

Sivertsen Transport

Flyttefirma
Asalunden 9, 4293 Dianalund
31339767
CVR 20057106

1. Flytteopgave fra Dianalund

Opgave

Flytning fra 4-vær. hus til lejlighed fra Store Merløse til Dianalund

Forløb

Nielsen Group blev valgt og var oppe imod 14 andre flyttefirmaer. Det første tilbud kom allerede efter 3 minutter. Det gennemsnitlige bud var på 4.833 kr og besparelsen udgjorde omkring 4.200 kr.

Udført

21 juni 2019

Gennemsnitlig bud

4.833 kr

Besparelse

4.200 kr. 53,3%

Gå til opgaven →

2. Flytteopgave fra Dianalund

Opgave

Flytning af 2-vær. lejlighed fra Hvidovre til Dianalund

Forløb

Flyttemanden k-bach blev ansat til at udføre "Flytning af 2-vær. lejlighed fra Hvidovre til Dianalund" mandag den. 15 januar 2018. De var oppe imod 9 andre flyttefirmaer. Det første tilbud kom allerede efter 2 minutter. Kunden var hurtig overbevist, og fandt efter blot 30 timer 51 min det rigtige flyttefirma. Gennemsnitsprisen var på 3.599 kr og kundens besparelse blev omkring 1.500 kr.

Udført

15 januar 2018

Gennemsnitlig bud

3.599 kr

Besparelse

1.500 kr. 66,7%

Gå til opgaven →

3. Flytteopgave fra Dianalund

Opgave

Klaverflytning i Dianalund

Forløb

Bartels Transport blev ansat til at udføre "Klaverflytning i Dianalund" fredag den. 09 juni 2017. Det første tilbud kom allerede efter 12 minutter. Kunden var hurtig overbevist, og fandt efter blot 1 time 31 min det rigtige flyttefirma. Det gennemsnitlige bud var på 1.300 kr og besparelsen udgjorde omkring 1.000 kr.

Udført

09 juni 2017

Gennemsnitlig bud

1.300 kr

Besparelse

1.000 kr. 44,4%

Gå til opgaven →


Flytningen fungerede perfekt Dianalund Professionel flytning Dianalund Transport af dine ejendele Dianalund


Kun et flyttefirma fundet i Dianalund. Hvis du ikke fandt det rigtige flyttefirma i Dianalund, prøv eventuelt at finde et flyttefirma i nærheden. Indhent tilbud fra et flyttefirma i Greve eller Haslev.

Flyttefirma Transport Kurer Kørsel Fragtmand Dianalund Lokalshop

Flyttefirma Transport Kurer Kørsel Fragtmand Dianalund.

Flyttefirma i Dianalund - Få 3 gratis tilbud - Få 3 flyttetilbud

Mangler du et tilbud på flyttefirma i Dianalund? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har nemlig gjort det nemt for dig at få 3 gratis og uforpligtende tilbud 

Dianalund Entreprise ApS – Vi udfører alt indenfor jord-, kloak- og

Dianalund Entreprise Aps er registreret som autoriseret kloakmester, og autoriseret til TV-inspektion. Vi har mere end 20 års erfaring inden for kloak- og 

flyttefirma dianalund – flyttetid

24. aug 2017 Flyttefirma Dianalund. Er der i din familie opstået et behov for at komme væk fra storbyens støj? Eller har I bare fundet et dejligt hus i Dianalund 

Flyttefirma Dianalund | firmaer | degulesider.dk | side 1

Flyttefirma Dianalund - bannercontainere, container, containerdepoter, containere, containerleje, containeropbevaring, containerudlejning, containerudlån, 

Flyttefirma Dianalund - Få flere tilbud på din flytning fra Dianalund

19. maj 2017 Flyttefirma Dianalund – Står du overfor en snarlig flytning i Dianalund, og er du forvirret over, hvilket sted som er bedst og billigst at kontakte?

Flyttefirmaer i Dianalund, spar 60% - Indhent tilbud på flytning

Få 5 flyttetilbud ✅ Professionelle flyttefirmaer i Dianalund ✅ Gratis og uforpligtende tilbud ✅ Tager kun 2 Få 5 tilbud fra flyttefirmaer i Dianalund Flyttefirma.

Flyttefirma Dianalund - Krak.dk

Flyttefirma - flyttefirmaer, flytning, møbeltransport, møbelopbevaring, vognmandsforretninger, erhvervsflytning, opmagasinering - firmaer, adresser, telefonnumre.

Flyttefirma Slagelse, Sorø, Korsør, Høng, Dianalund m.fl.

Leder du efter et erfarent og professionelt flyttefirma nær Slagelse, Sorø, Korsør, Høng eller Dianalund? Så kontakt os, vi er hele Sjællands flyttefirma!