Indhent tilbud fra flyttefirmaer i Holbæk


  • Spar op til 60% på din flytning
  • Udvalgte flyttefirmaer i Holbæk
  • Gratis og uforpligtende

Flyttefirma i Holbæk

box inn

Flyttefirma
Parallelvej 50, 4300 Holbæk
59430059
CVR 10553091

1. Flytteopgave fra Holbæk

Opgave

Flytning af 2-vær. lejlighed i Holbæk

Forløb

Torsdag den. 11 juni 2020 blev Mesterflyt Aps hyret, i konkurrence med 10 andre flyttefirmaer, til at udføre "Flytning af 2-vær. lejlighed i Holbæk". Diwex Flyttefirma gav det først bud efter kun 6 minutter. Det gennemsnitlige bud var på 3.554 kr og kunden sparede mindst 1.524 kr.

Udført

02 juli 2020

Gennemsnitlig bud

3.554 kr

Besparelse

1.524 kr. 78,2%

Gå til opgaven →

2. Flytteopgave fra Holbæk

Opgave

Flytning af sofa og bord fra Solrød Strand til Holbæk

Forløb

Flytte-Fætteren blev valgt og var oppe imod 3 andre flyttefirmaer. Flytte-Fætteren gav det først bud efter kun 4 minutter. Det tog kunden kun 58 minutter at finde det rigtige flyttefirma. Tilbuddene var i gennemsnit på 1.612 kr og kunden sparede mindst 900 kr.

Udført

29 maj 2020

Gennemsnitlig bud

1.612 kr

Besparelse

900 kr. 64,0%

Gå til opgaven →

3. Flytteopgave fra Holbæk

Opgave

Flytning af 2-vær. lejlighed i Holbæk

Forløb

D&K Transport vandt opgaven "Flytning af 2-vær. lejlighed i Holbæk" søndag den. 15 december 2019. De var oppe imod 7 andre flyttefirmaer. Det første tilbud kom allerede efter 2 minutter. Der gik kun 11 timer 21 min fra opgaven blev oprettet til at kunden fandt det rette flyttefirma. Gennemsnitsprisen var på 6.191 kr og kunden sparede mindst 8.650 kr.

Udført

15 december 2019

Gennemsnitlig bud

6.191 kr

Besparelse

8.650 kr. 8,9%

Gå til opgaven →


Veloverstået flytning Holbæk En stor flytning Holbæk Supergod flytte-oplevelse Holbæk


Kun et flyttefirma fundet i Holbæk. Hvis du ikke fandt det rigtige flyttefirma i Holbæk, prøv eventuelt at finde et flyttefirma i nærheden. Indhent tilbud fra et flyttefirma i Greve eller Køge.

Flyttefirma tilbyder flytteservice nær Roskilde, Ringsted og Holbæk

Benny's Flytteservice er et alsidigt flyttefirma med døgnservice og mange års erfaring. Kontakt os hvis du skal bruge en dygtig flyttemand til transport af indbo,  

Flyttefirma Holbæk - lokalt flyttefirma - gratis tilbud

Et flyttefirma pakker dine ting ned i flyttekasser og gør det nemt for dig. Slip for al besværet og lav en aftale med dit lokale flyttefirma i Holbæk. Få et tilbud her.

Flyttemand Vagn Olsen | flyttefirma Nykøbing Sjælland - Hp

Flyttemand Vagn Olsen | flyttefirma, flyttemand Nykøbing Sjælland, Vestsjælland, Asnæs, Vig, Holbæk, Kalundborg.

flyttefirma holbæk - krak.dk

Flyttefirma - flyttefirmaer, flytning, møbeltransport, møbelopbevaring, vognmandsforretninger, erhvervsflytning, opmagasinering - firmaer, adresser, telefonnumre.

Flyttefirma Sjælland - Mesterflyt ApS, et navn der forpligter!

Et Flyttefirma Sjælland - Det er tidskrævende og besværligt at flytte uden hjælp. Læn dig trygt tilbage - så sørger vi for en hurtig og økonomisk flytning.

flyttefirma holbæk. her finder du flyttefirmaer i holbæk

Flyttefirma Holbæk. Her er en oversigt over de flyttemænd, der holder til i Holbæk og omegn. Se komplet oversigt over flyttefirmaer på Flyttefirma-oversigt.

FLYTTEFIRMA HOLBÆK - VI FLYTTER STORT OG SMÅT BILLIGT

Flyttefirma Holbæk ➤ Spar både tid og penge når du skal flytte ✅ Sammenligne gratis flyttetilbud fra flere forskellige flyttefirmaer i Holbæk igennem os.

den lille grønne: velkommen

Velkommen til Holbæk Flytteforretning. Den Lille Grønne v/Tommy Lindgren. Den Lille Grønne er din fleksible og servicemindede samarbejdspartner. Vi tilbyder 

Flyttemænd i flyttefirma i Holbæk | Nordsjælland & Vestsjælland

Skal du bruge et professionelt flyttefirma? Få hjælp af kompetente flyttemænd fra vores flyttefirma i hele Nordsjælland og Vestsjælland. Vi hjælper med hele 

Brug for flyttefirma i Holbæk? - Flyttefirma Sjælland

Flyttefirma Holbæk. Brug for billig flytning, flyttemand, flytteforretning eller opbevaring i Holbæk så kontakt os for en uforpligtende snak allerede i dag.