Indhent tilbud fra flyttefirmaer i Holbæk


  • Spar op til 60% på din flytning
  • Udvalgte flyttefirmaer i Holbæk
  • Gratis og uforpligtende

Flyttefirma i Holbæk

flyttefirmaer i Holbæk

1. Flytteopgave fra Holbæk

Opgave

Fragt af kommode, 4 bogreoler, sofa, 3 borde og 6 stole fra København Ø til Holbæk

Forløb

Torsdag den. 26 april 2018 blev Alliance Service Group ApS hyret, i konkurrence med 4 andre flyttefirmaer, til at udføre "Fragt af kommode, 4 bogreoler, sofa, 3 borde og 6 stole fra København Ø til Holbæk". Det første tilbud kom allerede efter 12 minutter. Kunden var hurtig overbevist, og fandt efter blot 12 timer 16 min det rigtige flyttefirma. Gennemsnitsprisen var på 2.850 kr og besparelsen udgjorde omkring 3.100 kr.

Udført

28 april 2018

Gennemsnitlig bud

2.850 kr

Besparelse

3.100 kr. 43,6%

Gå til opgaven →

2. Flytteopgave fra Holbæk

Opgave

Flytning af stole fra Valby til Holbæk

Forløb

Flytte-Fætteren blev ansat til at udføre "Flytning af stole fra Valby til Holbæk" onsdag den. 18 april 2018. De var oppe imod 6 andre flyttefirmaer. Det første tilbud kom allerede efter 8 minutter. Kunden var hurtig overbevist, og fandt efter blot 15 timer 15 min det rigtige flyttefirma. Tilbuddene var i gennemsnit på 1.807 kr og kundens besparelse blev omkring 450 kr.

Udført

18 april 2018

Gennemsnitlig bud

1.807 kr

Besparelse

450 kr. 80,0%

Gå til opgaven →

3. Flytteopgave fra Holbæk

Opgave

Flytning fra 4-vær. lejlighed til hus fra København N til Holbæk

Forløb

I konkurrence med 5 andre flyttefirmaer vandt Ddktransport opgaven: "Flytning fra 4-vær. lejlighed til hus fra København N til Holbæk". Det første tilbud kom allerede efter 2 minutter. Det gennemsnitlige bud var på 6.419 kr og kunden sparede mindst 5.399 kr.

Udført

12 februar 2018

Gennemsnitlig bud

6.419 kr

Besparelse

5.399 kr. 46,0%

Gå til opgaven →


Flyttevognen Holbæk Fantastisk flytteoplevelse Holbæk Hele flytningen Holbæk


Kun et flyttefirma fundet i Holbæk. Hvis du ikke fandt det rigtige flyttefirma i Holbæk, prøv eventuelt at finde et flyttefirma i nærheden. Indhent tilbud fra et flyttefirma i Greve eller Karlslunde.

Flyttefirma tilbyder flytteservice nær Roskilde, Ringsted og Holbæk

Benny's Flytteservice er et alsidigt flyttefirma med døgnservice og mange års erfaring. Kontakt os hvis du skal bruge en dygtig flyttemand til transport af indbo,  

Flyttefirma Holbæk - lokalt flyttefirma - gratis tilbud

Et flyttefirma pakker dine ting ned i flyttekasser og gør det nemt for dig. Slip for al besværet og lav en aftale med dit lokale flyttefirma i Holbæk. Få et tilbud her.

Flyttemand Vagn Olsen | flyttefirma Nykøbing Sjælland - Hp

Flyttemand Vagn Olsen | flyttefirma, flyttemand Nykøbing Sjælland, Vestsjælland, Asnæs, Vig, Holbæk, Kalundborg.

flyttefirma holbæk - krak.dk

Flyttefirma - flyttefirmaer, flytning, møbeltransport, møbelopbevaring, vognmandsforretninger, erhvervsflytning, opmagasinering - firmaer, adresser, telefonnumre.

Flyttefirma Sjælland - Mesterflyt ApS, et navn der forpligter!

Et Flyttefirma Sjælland - Det er tidskrævende og besværligt at flytte uden hjælp. Læn dig trygt tilbage - så sørger vi for en hurtig og økonomisk flytning.

flyttefirma holbæk. her finder du flyttefirmaer i holbæk

Flyttefirma Holbæk. Her er en oversigt over de flyttemænd, der holder til i Holbæk og omegn. Se komplet oversigt over flyttefirmaer på Flyttefirma-oversigt.

FLYTTEFIRMA HOLBÆK - VI FLYTTER STORT OG SMÅT BILLIGT

Flyttefirma Holbæk ➤ Spar både tid og penge når du skal flytte ✅ Sammenligne gratis flyttetilbud fra flere forskellige flyttefirmaer i Holbæk igennem os.

den lille grønne: velkommen

Velkommen til Holbæk Flytteforretning. Den Lille Grønne v/Tommy Lindgren. Den Lille Grønne er din fleksible og servicemindede samarbejdspartner. Vi tilbyder 

Flyttemænd i flyttefirma i Holbæk | Nordsjælland & Vestsjælland

Skal du bruge et professionelt flyttefirma? Få hjælp af kompetente flyttemænd fra vores flyttefirma i hele Nordsjælland og Vestsjælland. Vi hjælper med hele 

Brug for flyttefirma i Holbæk? - Flyttefirma Sjælland

Flyttefirma Holbæk. Brug for billig flytning, flyttemand, flytteforretning eller opbevaring i Holbæk så kontakt os for en uforpligtende snak allerede i dag.