Indhent tilbud fra flyttefirmaer i Holbæk


  • Spar op til 60% på din flytning
  • Udvalgte flyttefirmaer i Holbæk
  • Gratis og uforpligtende

Flyttefirma i Holbæk

box inn

Flyttefirma
Parallelvej 50, 4300 Holbæk
59430059
CVR 10553091

1. Flytteopgave fra Holbæk

Opgave

Flytning af 2-vær. lejlighed i Holbæk

Forløb

D&K Transport vandt opgaven "Flytning af 2-vær. lejlighed i Holbæk" søndag den. 15 december 2019. De var oppe imod 7 andre flyttefirmaer. Det første tilbud kom allerede efter 2 minutter. Der gik kun 11 timer 21 min fra opgaven blev oprettet til at kunden fandt det rette flyttefirma. Gennemsnitsprisen var på 6.191 kr og kunden sparede mindst 8.650 kr.

Udført

15 december 2019

Gennemsnitlig bud

6.191 kr

Besparelse

8.650 kr. 8,9%

Gå til opgaven →

2. Flytteopgave fra Holbæk

Opgave

Klavertransport fra København K til Holbæk

Forløb

Opgaven blev udført af Atlas Flytteservice torsdag den. 29 august 2019. Der var et andet flyttefirma om buddet. Det første tilbud kom allerede efter 1 time 48 min. Kunden var hurtig overbevist, og fandt efter blot 4 timer 31 min det rigtige flyttefirma.

Udført

29 august 2019

Gå til opgaven →

3. Flytteopgave fra Holbæk

Opgave

Flytning fra pulterkammer til hus fra Jægerspris til Holbæk

Forløb

Okebel ivs blev valgt til at løse "Flytning fra pulterkammer til hus fra Jægerspris til Holbæk" tirsdag den. 23 juli 2019. Kunden modtog det første tilbud efter kun 7 minutter fra okebel ivs. Kunden var hurtig overbevist, og fandt efter blot 11 minutter det rigtige flyttefirma.

Udført

23 juli 2019

Gå til opgaven →


Supergod flytte-oplevelse Holbæk Stor flytning Holbæk Flyttedagen Holbæk


Kun et flyttefirma fundet i Holbæk. Hvis du ikke fandt det rigtige flyttefirma i Holbæk, prøv eventuelt at finde et flyttefirma i nærheden. Indhent tilbud fra et flyttefirma i Greve eller Næstved.

Flyttefirma tilbyder flytteservice nær Roskilde, Ringsted og Holbæk

Benny's Flytteservice er et alsidigt flyttefirma med døgnservice og mange års erfaring. Kontakt os hvis du skal bruge en dygtig flyttemand til transport af indbo,  

Flyttefirma Holbæk - lokalt flyttefirma - gratis tilbud

Et flyttefirma pakker dine ting ned i flyttekasser og gør det nemt for dig. Slip for al besværet og lav en aftale med dit lokale flyttefirma i Holbæk. Få et tilbud her.

Flyttemand Vagn Olsen | flyttefirma Nykøbing Sjælland - Hp

Flyttemand Vagn Olsen | flyttefirma, flyttemand Nykøbing Sjælland, Vestsjælland, Asnæs, Vig, Holbæk, Kalundborg.

flyttefirma holbæk - krak.dk

Flyttefirma - flyttefirmaer, flytning, møbeltransport, møbelopbevaring, vognmandsforretninger, erhvervsflytning, opmagasinering - firmaer, adresser, telefonnumre.

Flyttefirma Sjælland - Mesterflyt ApS, et navn der forpligter!

Et Flyttefirma Sjælland - Det er tidskrævende og besværligt at flytte uden hjælp. Læn dig trygt tilbage - så sørger vi for en hurtig og økonomisk flytning.

flyttefirma holbæk. her finder du flyttefirmaer i holbæk

Flyttefirma Holbæk. Her er en oversigt over de flyttemænd, der holder til i Holbæk og omegn. Se komplet oversigt over flyttefirmaer på Flyttefirma-oversigt.

FLYTTEFIRMA HOLBÆK - VI FLYTTER STORT OG SMÅT BILLIGT

Flyttefirma Holbæk ➤ Spar både tid og penge når du skal flytte ✅ Sammenligne gratis flyttetilbud fra flere forskellige flyttefirmaer i Holbæk igennem os.

den lille grønne: velkommen

Velkommen til Holbæk Flytteforretning. Den Lille Grønne v/Tommy Lindgren. Den Lille Grønne er din fleksible og servicemindede samarbejdspartner. Vi tilbyder 

Flyttemænd i flyttefirma i Holbæk | Nordsjælland & Vestsjælland

Skal du bruge et professionelt flyttefirma? Få hjælp af kompetente flyttemænd fra vores flyttefirma i hele Nordsjælland og Vestsjælland. Vi hjælper med hele 

Brug for flyttefirma i Holbæk? - Flyttefirma Sjælland

Flyttefirma Holbæk. Brug for billig flytning, flyttemand, flytteforretning eller opbevaring i Holbæk så kontakt os for en uforpligtende snak allerede i dag.