Indhent tilbud fra flyttefirmaer i Sorø


  • Spar op til 60% på din flytning
  • Udvalgte flyttefirmaer i Sorø
  • Gratis og uforpligtende

Flyttefirma i Sorø

Sorø Courier

Flyttefirma
Bredholmsvej 10, 4180 Sorø
20328204
CVR 25170148

Flytte-konsulenten

Flyttefirma
Næstvedvej 29, 4180 Sorø
40302422
CVR 34442150

1. Flytteopgave fra Sorø

Opgave

Flytning fra 3-vær. lejlighed til hus i Sorø

Forløb

Mandag den. 12 august 2019 blev Flyttemanden k-bach hyret til at lave "Flytning fra 3-vær. lejlighed til hus i Sorø". De var oppe imod 9 andre flyttefirmaer. Kunden modtog det første tilbud efter kun 2 minutter fra Flytte-Fætteren. Tilbuddene var i gennemsnit på 5.800 kr og kunden sparede omkring 4.500 kr.

Udført

02 september 2019

Gennemsnitlig bud

5.800 kr

Besparelse

4.500 kr. 52,6%

Gå til opgaven →

2. Flytteopgave fra Sorø

Opgave

Flytning af 5-vær. hus fra Nyborg til Sorø

Forløb

Opgaven blev udført af Borgs FlytteService fredag den. 09 august 2019. Der var 7 andre flyttefirmaer om buddet. Kunden modtog det første tilbud efter kun 9 minutter fra okebel ivs. Gennemsnitsprisen var på 7.419 kr og kunden sparede mindst 5.499 kr.

Udført

09 august 2019

Gennemsnitlig bud

7.419 kr

Besparelse

5.499 kr. 57,7%

Gå til opgaven →

3. Flytteopgave fra Sorø

Opgave

Klaverflytning fra Karrebæksminde til Sorø

Forløb

Torsdag den. 27 juni 2019 blev FlexflytTransport hyret til at lave "Klaverflytning fra Karrebæksminde til Sorø". FlexflytTransport gav det først bud efter kun 6 minutter. Kunden var hurtig overbevist, og fandt efter blot 7 minutter det rigtige flyttefirma.

Udført

05 juli 2019

Gå til opgaven →


Flytning fra Sjælland til Jylland Sorø Vognmandstilladelse Sorø Fraflytning Sorø


I alt 2 flyttefirmaer fundet i Sorø. Hvis du ikke fandt det rigtige flyttefirma i Sorø, prøv eventuelt at finde et flyttefirma i nærheden. Indhent tilbud fra et flyttefirma i Greve eller Næstved.

FLYTTEFIRMA I SORØ? Bestil 3 gratis flytte tilbud i dag

Har du brug for et flyttefirma i Sorø? Så klik her og få 3 gratis og uforpligtende flytte tilbud fra kompetente flyttemænd. Find de dygtigste flyttefolk her.

Flyttefirma Sorø - Få flere tilbud på din flytning fra Sorø

19. maj 2017 Flyttefirma Sorø – Skal du snart flytte fra Sorø, og er du i tvivl om, hvilket sted som er bedst og billigst at kontakte? Du vil med garanti spare 

flyttefirma sorø | firmaer | degulesider.dk | side 1

Flyttefirma Sorø - bannercontainere, container, containerdepoter, containere, containerleje, containeropbevaring, containerudlejning, containerudlån, 

flyttefirma sorø - krak.dk

Flyttefirma - flyttefirmaer, flytning, møbeltransport, møbelopbevaring, vognmandsforretninger, Firmaet ligger i Munkebo og tager også imod kunder fra Sorø.

sorø kurer

Mere end 35 års erfaring og specialist i alle former for transport og distribution. Hos mig er en aftale en aftale. . Læs mere. Troværdighed og præcision. ​.

Flyttefirma Sorø - Flyttefirma Århus - Din flytteforretning i Århus - Har

Skal du bruge et Flyttefirma i Sorø Står du og skal flytte til? Flytteteam Danmark er et flyttefirma i Sorø som tilbyder vores kunder følgende: • Vi hjælper dig med 

Flyttefirma Slagelse, Sorø, Korsør, Høng, Dianalund m.fl.

Leder du efter et erfarent og professionelt flyttefirma nær Slagelse, Sorø, Korsør, Høng eller Dianalund? Så kontakt os, vi er hele Sjællands flyttefirma!

Flyttefirma i Slagelse, Sorø og Ringsted behandler dine ting ordentligt

Har du brug for et flyttefirma i Slagelse, Sorø eller Ringsted? Vi sørger for at passe på og behandle dine ejendele ordentligt. Læs mere her.

Flyttefirma Sorø CT Flyt & Service - Få et tilbud i dag »

Flyttefirma Sorø. Erfarent flyttefirma i Sorø tilbyder at løse enhver opgave indenfor flytning. Vi har et hold af flyttefolk, som brænder for deres arbejde, og som ser