Indhent tilbud fra flyttefirmaer i Sorø


  • Spar op til 60% på din flytning
  • Udvalgte flyttefirmaer i Sorø
  • Gratis og uforpligtende

Flyttefirma i Sorø

Sorø Courier

Flyttefirma
Bredholmsvej 10, 4180 Sorø
20328204
CVR 25170148

Flytte-konsulenten

Flyttefirma
Næstvedvej 29, 4180 Sorø
40302422
CVR 34442150
flyttefirmaer i Sorø

1. Flytteopgave fra Sorø

Opgave

Flygeltransport fra Skovlunde til Sorø

Forløb

Rc Flyt&Transport blev hyret af kunden, i konkurrence med et andet flyttefirma, til at lave "Flygeltransport fra Skovlunde til Sorø" onsdag den. 30 maj 2018. Det første tilbud kom allerede efter 3 timer 44 min. Kundens besparelse blev omkring 600 kr.

Udført

30 maj 2018

Besparelse

600 kr. 83,3%

Gå til opgaven →

2. Flytteopgave fra Sorø

Opgave

Flytning fra 1-vær. lejlighed til hus fra Korsør til Sorø

Forløb

AtheneFlyt blev ansat til at udføre "Flytning fra 1-vær. lejlighed til hus fra Korsør til Sorø" fredag den. 08 december 2017. De var oppe imod 2 andre flyttefirmaer. flyttilbud gav det først bud efter kun 1 minut. Der gik kun 47 minutter fra opgaven blev oprettet til at kunden fandt det rette flyttefirma. Tilbuddene var i gennemsnit på 2.999 kr og kundens besparelse blev omkring 600 kr.

Udført

08 december 2017

Gennemsnitlig bud

2.999 kr

Besparelse

600 kr. 81,8%

Gå til opgaven →

3. Flytteopgave fra Sorø

Opgave

Flytning fra 2-vær. lejlighed til hus i Sorø

Forløb

Onsdag den. 08 november 2017 blev Tofts Transport hyret, i konkurrence med 3 andre flyttefirmaer, til at udføre "Flytning fra 2-vær. lejlighed til hus i Sorø". Det første tilbud kom allerede efter 3 minutter. Der gik kun 4 timer 46 min fra opgaven blev oprettet til at kunden fandt det rette flyttefirma. Det gennemsnitlige bud var på 4.066 kr og kunden sparede mindst 1.100 kr.

Udført

28 november 2017

Gennemsnitlig bud

4.066 kr

Besparelse

1.100 kr. 75,6%

Gå til opgaven →


Veloverstået flytning Sorø Transport af dine ejendele Sorø Effektiv flytning Sorø


I alt 2 flyttefirmaer fundet i Sorø. Hvis du ikke fandt det rigtige flyttefirma i Sorø, prøv eventuelt at finde et flyttefirma i nærheden. Indhent tilbud fra et flyttefirma i Greve eller Karlslunde.

FLYTTEFIRMA I SORØ? Bestil 3 gratis flytte tilbud i dag

Har du brug for et flyttefirma i Sorø? Så klik her og få 3 gratis og uforpligtende flytte tilbud fra kompetente flyttemænd. Find de dygtigste flyttefolk her.

Flyttefirma Sorø - Få flere tilbud på din flytning fra Sorø

19. maj 2017 Flyttefirma Sorø – Skal du snart flytte fra Sorø, og er du i tvivl om, hvilket sted som er bedst og billigst at kontakte? Du vil med garanti spare 

flyttefirma sorø | firmaer | degulesider.dk | side 1

Flyttefirma Sorø - bannercontainere, container, containerdepoter, containere, containerleje, containeropbevaring, containerudlejning, containerudlån, 

flyttefirma sorø - krak.dk

Flyttefirma - flyttefirmaer, flytning, møbeltransport, møbelopbevaring, vognmandsforretninger, Firmaet ligger i Munkebo og tager også imod kunder fra Sorø.

sorø kurer

Mere end 35 års erfaring og specialist i alle former for transport og distribution. Hos mig er en aftale en aftale. . Læs mere. Troværdighed og præcision. ​.

Flyttefirma Sorø - Flyttefirma Århus - Din flytteforretning i Århus - Har

Skal du bruge et Flyttefirma i Sorø Står du og skal flytte til? Flytteteam Danmark er et flyttefirma i Sorø som tilbyder vores kunder følgende: • Vi hjælper dig med 

Flyttefirma Slagelse, Sorø, Korsør, Høng, Dianalund m.fl.

Leder du efter et erfarent og professionelt flyttefirma nær Slagelse, Sorø, Korsør, Høng eller Dianalund? Så kontakt os, vi er hele Sjællands flyttefirma!

Flyttefirma i Slagelse, Sorø og Ringsted behandler dine ting ordentligt

Har du brug for et flyttefirma i Slagelse, Sorø eller Ringsted? Vi sørger for at passe på og behandle dine ejendele ordentligt. Læs mere her.

Flyttefirma Sorø CT Flyt & Service - Få et tilbud i dag »

Flyttefirma Sorø. Erfarent flyttefirma i Sorø tilbyder at løse enhver opgave indenfor flytning. Vi har et hold af flyttefolk, som brænder for deres arbejde, og som ser