Indhent tilbud fra flyttefirmaer i Svendborg


  • Spar op til 60% på din flytning
  • Udvalgte flyttefirmaer i Svendborg
  • Gratis og uforpligtende

Flyttefirma i Svendborg

Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning cvr. lille-smiley. forsikring. vognmandstilladelse. dmf. dtl. eu-tilladelse. fedemac.

Flyttefirma
Sundbrovej 46, 5700 Svendborg
62211275
CVR 17422677
Bedømmelser: 41
Januar 2010

1. Flytteopgave fra Svendborg

Opgave

Fragt af klaver i Svendborg

Forløb

Rzb-transport blev hyret af kunden til at lave "Fragt af klaver i Svendborg" mandag den. 10 oktober 2022. Der gik kun 19 timer 13 min fra opgaven blev oprettet til at kunden fandt det rette flyttefirma.

Udført

10 oktober 2022

Gå til opgaven →

2. Flytteopgave fra Svendborg

Opgave

Flytning af seng, 2 kommoder, 2 bogreoler, 3 sofaer og bord fra Bagenkop til Svendborg

Forløb

Flytextra365 ApS vandt opgaven "Flytning af seng, 2 kommoder, 2 bogreoler, 3 sofaer og bord fra Bagenkop til Svendborg" torsdag den. 21 april 2022. De var oppe imod et andet flyttefirma. Flytextra365 ApS gav det først bud efter kun 1 minut. Kunden var hurtig overbevist, og fandt efter blot 3 timer 51 min det rigtige flyttefirma. Det gennemsnitlige bud var på 4.699 kr og kunden sparede omkring 400 kr.

Udført

21 april 2022

Gennemsnitlig bud

4.699 kr

Besparelse

400 kr. 91,8%

Gå til opgaven →

3. Flytteopgave fra Svendborg

Opgave

Flytning af 2-vær. lejlighed i Svendborg

Forløb

Pianoteket ApS vandt opgaven "Flytning af 2-vær. lejlighed i Svendborg" tirsdag den. 22 februar 2022. De var oppe imod 2 andre flyttefirmaer. Pianoteket ApS gav det først bud efter kun 8 minutter. Gennemsnitsprisen var på 2.875 kr og besparelsen udgjorde omkring 1.500 kr.

Udført

22 februar 2022

Gennemsnitlig bud

2.875 kr

Besparelse

1.500 kr. 57,1%

Gå til opgaven →


Håber du er flyttet godt ind Svendborg Anbefale dem til din flytning Svendborg Super professionel flytning Svendborg


Kun et flyttefirma fundet i Svendborg. Hvis du ikke fandt det rigtige flyttefirma i Svendborg, prøv eventuelt at finde et flyttefirma i nærheden. Indhent tilbud fra et flyttefirma i Odense eller Middelfart.

Flyttefirma Svendborg, Odense | Effektiv & hurtig flytteforretning

Velkommen til Svendborg Møbeltransport og flytteforretning Vi er Svendborgs ældste flyttefirma grundlagt helt tilbage i 1924, og vi har lige siden opbygget stor  

Flyttefirma på Tåsinge - Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning

Virksomhedsbeskrivelse. Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning blev grundlagt af Verner Petersen i 1924. Indtil 1972 drev han firmaet, hvor det blev 

Effektivt og prisbevidst flyttefirma I Svendborg. - Flyttefirma Danmark

Flyttefirma Danmark tilbyder flytning til Svendborg eller fra Svendborg med høj kvalitet. Flytning for firmaer og private. Gratis flyttekasser samt fuld forsikring.

Flyttefirma Svendborg. Her finder du flyttefirmaer i Svendborg

Flyttefirma Svendborg. Her er en oversigt over de flyttemænd, der holder til i Svendborg og omegn. Se komplet oversigt over flyttefirmaerFlyttefirma- oversigt.

SVENDBORG MØBELTRANSPORT OG FLYTTEFORRETNING V

Læs om SVENDBORG MØBELTRANSPORT OG FLYTTEFORRETNING V/ MICHAEL PEDERSEN og sikr dig at de ikke har klager hos Forbrugerstyrelsen.

svendborg møbeltrans&flytteforretn. profil - side 1 - servicebyen

Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning har siden starten primært beskæftiget sig med flytning af indbo. Som seriøst flyttefirma er vi medlem af Dansk 

Flyttefirma Svendborg - Få 4 tilbud og spar op til 75%

19. maj 2017 Flyttefirma Svendborg - Har du behov for et billigt flyttefirma i Svendborg, så udbyd din flytteopgave, få 4 uforpligtende tilbud og spar 75%.

svendborg møbeltransport og flytteforretning v - Find-Fagmand.dk

Din garanti for sikker flytning! Skal du skifte bolig, flytte hjemmefra eller skifte erhvervslokaler, uanset hvilken flytning du står overfor kan de hos Svendborg 

Flyttefirma Svendborg - kvalitet og effektivitet - CT Flyt & Service

CT Flyt & Service er et landsdækkende flyttefirma – og Svendborg er ingen undtagelse. Vores flyttebiler kører ud til hele Fyn fra vores afdeling i Odense, 

Heden Flytteforretning er dit lokale flyttefirma i Svendborg

Hvis du mangler et flyttefirma i Svendborg, står vi altså gerne for din flytning. Vi tilbyder både flytninger på Fyn og i resten af landet. Uanset hvor du skal flytte hen