Indhent tilbud fra flyttefirmaer i Svendborg


  • Spar op til 60% på din flytning
  • Udvalgte flyttefirmaer i Svendborg
  • Gratis og uforpligtende

Flyttefirma i Svendborg

Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning cvr. lille-smiley. forsikring. vognmandstilladelse. dmf. dtl. eu-tilladelse. fedemac.

Flyttefirma
Sundbrovej 46, 5700 Svendborg
62211275
CVR 17422677
Bedømmelser: 41
Januar 2010
flyttefirmaer i Svendborg

1. Flytteopgave fra Svendborg

Opgave

Pianette transport fra Munkebo til Svendborg

Forløb

Lørdag den. 21 april 2018 blev Valhalla flyt og montage hyret, i konkurrence med et andet flyttefirma, til at udføre "Pianette transport fra Munkebo til Svendborg". Dansk Flyttehjælp gav det først bud efter kun 2 timer 46 min. Der gik kun 20 timer 32 min fra opgaven blev oprettet til at kunden fandt det rette flyttefirma. Tilbuddene var i gennemsnit på 1.600 kr og besparelsen blev ca. 1.400 kr.

Udført

22 april 2018

Gennemsnitlig bud

1.600 kr

Besparelse

1.400 kr. 39,1%

Gå til opgaven →

2. Flytteopgave fra Svendborg

Opgave

Flytning af 2-vær. hus fra Engesvang til Svendborg

Forløb

I konkurrence med et andet flyttefirma vandt COSTA opgaven: "Flytning af 2-vær. hus fra Engesvang til Svendborg".. Kunden modtog det første tilbud efter kun 2 minutter fra COSTA. Efter opgave oprettelsen gik der kun 18 minutter før kunden fandt et flyttefirma. Gennemsnitsprisen var på 5.638 kr og kunden sparede mindst 2.275 kr.

Udført

19 februar 2018

Gennemsnitlig bud

5.638 kr

Besparelse

2.275 kr. 66,4%

Gå til opgaven →

3. Flytteopgave fra Svendborg

Opgave

Flytning fra 5-vær. lejlighed til hus i Svendborg

Forløb

Trans-Move blev valgt til at løse "Flytning fra 5-vær. lejlighed til hus i Svendborg" tirsdag den. 27 februar 2018. Der var 4 andre flyttefirmaer om buddet. Det første tilbud kom allerede efter 4 minutter. Der gik kun 22 timer 56 min fra opgaven blev oprettet til at kunden fandt det rette flyttefirma. Gennemsnitsprisen var på 5.380 kr og kunden sparede mindst 6.999 kr.

Udført

27 februar 2018

Gennemsnitlig bud

5.380 kr

Besparelse

6.999 kr. 30,0%

Gå til opgaven →


Udgift til flytningen Svendborg Fantastisk flytning Svendborg Håber du er flyttet godt ind Svendborg


Kun et flyttefirma fundet i Svendborg. Hvis du ikke fandt det rigtige flyttefirma i Svendborg, prøv eventuelt at finde et flyttefirma i nærheden. Indhent tilbud fra et flyttefirma i Odense eller Aabenraa.

Heden Flytteforretning er dit lokale flyttefirma i Svendborg

Hvis du mangler et flyttefirma i Svendborg, står vi altså gerne for din flytning. Vi tilbyder både flytninger på Fyn og i resten af landet. Uanset hvor du skal flytte hen  

Flyttefirma Svendborg - kvalitet og effektivitet - CT Flyt & Service

CT Flyt & Service er et landsdækkende flyttefirma – og Svendborg er ingen undtagelse. Vores flyttebiler kører ud til hele Fyn fra vores afdeling i Odense, 

svendborg møbeltransport og flytteforretning v - Find-Fagmand.dk

Din garanti for sikker flytning! Skal du skifte bolig, flytte hjemmefra eller skifte erhvervslokaler, uanset hvilken flytning du står overfor kan de hos Svendborg 

Flyttefirma Svendborg - Få 4 tilbud og spar op til 75%

19. maj 2017 Flyttefirma Svendborg - Har du behov for et billigt flyttefirma i Svendborg, så udbyd din flytteopgave, få 4 uforpligtende tilbud og spar 75%.

svendborg møbeltrans&flytteforretn. profil - side 1 - servicebyen

Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning har siden starten primært beskæftiget sig med flytning af indbo. Som seriøst flyttefirma er vi medlem af Dansk 

SVENDBORG MØBELTRANSPORT OG FLYTTEFORRETNING V

Læs om SVENDBORG MØBELTRANSPORT OG FLYTTEFORRETNING V/ MICHAEL PEDERSEN og sikr dig at de ikke har klager hos Forbrugerstyrelsen.

Flyttefirma Svendborg. Her finder du flyttefirmaer i Svendborg

Flyttefirma Svendborg. Her er en oversigt over de flyttemænd, der holder til i Svendborg og omegn. Se komplet oversigt over flyttefirmaerFlyttefirma- oversigt.

Effektivt og prisbevidst flyttefirma I Svendborg. - Flyttefirma Danmark

Flyttefirma Danmark tilbyder flytning til Svendborg eller fra Svendborg med høj kvalitet. Flytning for firmaer og private. Gratis flyttekasser samt fuld forsikring.

Flyttefirma på Tåsinge - Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning

Virksomhedsbeskrivelse. Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning blev grundlagt af Verner Petersen i 1924. Indtil 1972 drev han firmaet, hvor det blev 

Flyttefirma Svendborg, Odense | Effektiv & hurtig flytteforretning

Velkommen til Svendborg Møbeltransport og flytteforretning Vi er Svendborgs ældste flyttefirma grundlagt helt tilbage i 1924, og vi har lige siden opbygget stor