Indhent tilbud fra flyttefirmaer i Svendborg


  • Spar op til 60% på din flytning
  • Udvalgte flyttefirmaer i Svendborg
  • Gratis og uforpligtende

Flyttefirma i Svendborg

Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning cvr. lille-smiley. forsikring. vognmandstilladelse. dmf. dtl. eu-tilladelse. fedemac.

Flyttefirma
Sundbrovej 46, 5700 Svendborg
62211275
CVR 17422677
Bedømmelser: 41
Januar 2010

1. Flytteopgave fra Svendborg

Opgave

Flytning af sofa fra Frederiksværk til Svendborg

Forløb

Opgaven blev udført af E.K.D fredag den. 04 august 2023. Der var 2 andre flyttefirmaer om buddet. Det beste tilbud fra E.K.D blev efter kun 22 timer 25 min accepteret af kunden. Gennemsnitsprisen var på 3.350 kr og kunden sparede omkring 4.500 kr.

Udført

04 august 2023

Gennemsnitlig bud

3.350 kr

Besparelse

4.500 kr. 19,6%

Gå til opgaven →

2. Flytteopgave fra Svendborg

Opgave

Flytning af vitrineskab fra Ribe til Svendborg

Forløb

E.K.D blev ansat til at udføre "Flytning af vitrineskab fra Ribe til Svendborg" torsdag den. 06 juli 2023. Det første tilbud kom allerede efter 15 minutter. Efter opgave oprettelsen gik der kun 36 minutter før kunden fandt et flyttefirma.

Udført

06 juli 2023

Gå til opgaven →

3. Flytteopgave fra Svendborg

Opgave

Fragt af jernramme og klaver i Svendborg

Forløb

E.K.D blev valgt og var oppe imod et andet flyttefirma. Kunden var hurtig overbevist, og fandt efter blot 47 timer 38 min det rigtige flyttefirma. Tilbuddene var i gennemsnit på 1.900 kr og besparelsen udgjorde omkring 600 kr.

Udført

16 juni 2023

Gennemsnitlig bud

1.900 kr

Besparelse

600 kr. 72,7%

Gå til opgaven →


Flytte eller transportere Svendborg Behagelig flytning uden nogen problemer Svendborg Jeg skal flytte Svendborg


Kun et flyttefirma fundet i Svendborg. Hvis du ikke fandt det rigtige flyttefirma i Svendborg, prøv eventuelt at finde et flyttefirma i nærheden. Indhent tilbud fra et flyttefirma i Odense eller Esbjerg.

Flyttefirma Svendborg, Odense | Effektiv & hurtig flytteforretning

Velkommen til Svendborg Møbeltransport og flytteforretning Vi er Svendborgs ældste flyttefirma grundlagt helt tilbage i 1924, og vi har lige siden opbygget stor  

Flyttefirma på Tåsinge - Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning

Virksomhedsbeskrivelse. Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning blev grundlagt af Verner Petersen i 1924. Indtil 1972 drev han firmaet, hvor det blev 

Effektivt og prisbevidst flyttefirma I Svendborg. - Flyttefirma Danmark

Flyttefirma Danmark tilbyder flytning til Svendborg eller fra Svendborg med høj kvalitet. Flytning for firmaer og private. Gratis flyttekasser samt fuld forsikring.

Flyttefirma Svendborg. Her finder du flyttefirmaer i Svendborg

Flyttefirma Svendborg. Her er en oversigt over de flyttemænd, der holder til i Svendborg og omegn. Se komplet oversigt over flyttefirmaerFlyttefirma- oversigt.

SVENDBORG MØBELTRANSPORT OG FLYTTEFORRETNING V

Læs om SVENDBORG MØBELTRANSPORT OG FLYTTEFORRETNING V/ MICHAEL PEDERSEN og sikr dig at de ikke har klager hos Forbrugerstyrelsen.

svendborg møbeltrans&flytteforretn. profil - side 1 - servicebyen

Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning har siden starten primært beskæftiget sig med flytning af indbo. Som seriøst flyttefirma er vi medlem af Dansk 

Flyttefirma Svendborg - Få 4 tilbud og spar op til 75%

19. maj 2017 Flyttefirma Svendborg - Har du behov for et billigt flyttefirma i Svendborg, så udbyd din flytteopgave, få 4 uforpligtende tilbud og spar 75%.

svendborg møbeltransport og flytteforretning v - Find-Fagmand.dk

Din garanti for sikker flytning! Skal du skifte bolig, flytte hjemmefra eller skifte erhvervslokaler, uanset hvilken flytning du står overfor kan de hos Svendborg 

Flyttefirma Svendborg - kvalitet og effektivitet - CT Flyt & Service

CT Flyt & Service er et landsdækkende flyttefirma – og Svendborg er ingen undtagelse. Vores flyttebiler kører ud til hele Fyn fra vores afdeling i Odense, 

Heden Flytteforretning er dit lokale flyttefirma i Svendborg

Hvis du mangler et flyttefirma i Svendborg, står vi altså gerne for din flytning. Vi tilbyder både flytninger på Fyn og i resten af landet. Uanset hvor du skal flytte hen