Indhent tilbud fra flyttefirmaer i Svendborg


  • Spar op til 60% på din flytning
  • Udvalgte flyttefirmaer i Svendborg
  • Gratis og uforpligtende

Flyttefirma i Svendborg

Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning cvr. lille-smiley. forsikring. vognmandstilladelse. dmf. dtl. eu-tilladelse. fedemac.

Flyttefirma
Sundbrovej 46, 5700 Svendborg
62211275
CVR 17422677
Bedømmelser: 41
Januar 2010

1. Flytteopgave fra Svendborg

Opgave

Flytning af 1-vær. lejlighed i Svendborg

Forløb

Torsdag den. 02 juli 2020 blev Moveitnow hyret til at lave "Flytning af 1-vær. lejlighed i Svendborg". De var oppe imod 5 andre flyttefirmaer. Transport Service Nordjylland gav det først bud efter kun 5 minutter. Tilbuddene var i gennemsnit på 4.556 kr og besparelsen udgjorde omkring 2.299 kr.

Udført

30 juni 2020

Gennemsnitlig bud

4.556 kr

Besparelse

2.299 kr. 63,5%

Gå til opgaven →

2. Flytteopgave fra Svendborg

Opgave

Transport af par ting i Svendborg

Forløb

Opgaven blev udført af Sk-Transport onsdag den. 01 juli 2020. Det første tilbud kom allerede efter 40 minutter. Kunden var hurtig overbevist, og fandt efter blot 1 time 3 min det rigtige flyttefirma.

Udført

01 juli 2020

Gå til opgaven →

3. Flytteopgave fra Svendborg

Opgave

Fragt af par ting og sager fra København NV til Svendborg

Forløb

Opgaven blev udført af Tofts Transport torsdag den. 14 maj 2020. Der var 8 andre flyttefirmaer om buddet. Det første tilbud kom allerede efter 6 minutter. Der gik kun 47 timer 41 min fra opgaven blev oprettet til at kunden fandt det rette flyttefirma. Det gennemsnitlige bud var på 1.487 kr og kunden sparede omkring 2.200 kr.

Udført

14 maj 2020

Gennemsnitlig bud

1.487 kr

Besparelse

2.200 kr. 26,7%

Gå til opgaven →


Stor flyttevogn Svendborg Fantastisk flytning Svendborg Skal have flyttet Svendborg


Kun et flyttefirma fundet i Svendborg. Hvis du ikke fandt det rigtige flyttefirma i Svendborg, prøv eventuelt at finde et flyttefirma i nærheden. Indhent tilbud fra et flyttefirma i Odense eller Vejen.

Heden Flytteforretning er dit lokale flyttefirma i Svendborg

Hvis du mangler et flyttefirma i Svendborg, står vi altså gerne for din flytning. Vi tilbyder både flytninger på Fyn og i resten af landet. Uanset hvor du skal flytte hen  

Flyttefirma Svendborg - kvalitet og effektivitet - CT Flyt & Service

CT Flyt & Service er et landsdækkende flyttefirma – og Svendborg er ingen undtagelse. Vores flyttebiler kører ud til hele Fyn fra vores afdeling i Odense, 

svendborg møbeltransport og flytteforretning v - Find-Fagmand.dk

Din garanti for sikker flytning! Skal du skifte bolig, flytte hjemmefra eller skifte erhvervslokaler, uanset hvilken flytning du står overfor kan de hos Svendborg 

Flyttefirma Svendborg - Få 4 tilbud og spar op til 75%

19. maj 2017 Flyttefirma Svendborg - Har du behov for et billigt flyttefirma i Svendborg, så udbyd din flytteopgave, få 4 uforpligtende tilbud og spar 75%.

svendborg møbeltrans&flytteforretn. profil - side 1 - servicebyen

Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning har siden starten primært beskæftiget sig med flytning af indbo. Som seriøst flyttefirma er vi medlem af Dansk 

SVENDBORG MØBELTRANSPORT OG FLYTTEFORRETNING V

Læs om SVENDBORG MØBELTRANSPORT OG FLYTTEFORRETNING V/ MICHAEL PEDERSEN og sikr dig at de ikke har klager hos Forbrugerstyrelsen.

Flyttefirma Svendborg. Her finder du flyttefirmaer i Svendborg

Flyttefirma Svendborg. Her er en oversigt over de flyttemænd, der holder til i Svendborg og omegn. Se komplet oversigt over flyttefirmaerFlyttefirma- oversigt.

Effektivt og prisbevidst flyttefirma I Svendborg. - Flyttefirma Danmark

Flyttefirma Danmark tilbyder flytning til Svendborg eller fra Svendborg med høj kvalitet. Flytning for firmaer og private. Gratis flyttekasser samt fuld forsikring.

Flyttefirma på Tåsinge - Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning

Virksomhedsbeskrivelse. Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning blev grundlagt af Verner Petersen i 1924. Indtil 1972 drev han firmaet, hvor det blev 

Flyttefirma Svendborg, Odense | Effektiv & hurtig flytteforretning

Velkommen til Svendborg Møbeltransport og flytteforretning Vi er Svendborgs ældste flyttefirma grundlagt helt tilbage i 1924, og vi har lige siden opbygget stor